Stretch & Sound

med Barbara Lörincz & Ulrika Lembke

Onsdag 27 dec kl 18-19:30
Investering: 395kr 

Följ med oss på en djup och meditativ ljudresa i YinYogans magiska värld. . Vibrationer utifrån in till kroppen från instrument, men även inifrån och ut, då vi skapar egna vibrationer via ljudningar. Yinyogan släpper på spänningar med lugna rörelser varierat med stilla positioner. Till detta lägger vi till ljud och vibrationer för att assistera våra kroppar till självläkning och återhämtning.

Yinyoga hjälper till att utöka din medvetenhet och släppa taget om våra bestämda föreställningar i livet. Det är en fysisk läkningsprocess som stimulerar Chi-flödet genom vår bindväv/ fascia och stimulerar rörlighet i våra leder medan du slappnar av musklerna. Vilket kommer att ha en lugnande effekt på kroppen och själen.

Ljudet består av bl.a gong, klangskålar, vindspel, trumma och kristallskål.

Vibrationer/ljud påverkar oss på många olika plan, på ett sätt som stimulerar till djupavslappning både kroppsligt och mentalt. Frekvenserna på de olika instrumenten tilltalar olika delar av vår kropp och får den parasympatiska delen av vårt nervsystem att kicka igång. Låt ditt fokus ligga på tonerna från instrumenten vilket det kommer hjälpa dig att skingra störande tankar och att komma snabbt in i djup, vilsam meditation där stressnivån sjunker.

Varmt välkomna, inga förkunskaper krävs!
Studion hittar du i hjärtat av Limhamn, Malmö.
För mer info kontakta:
info@myyogaroom.se
Anmälan är bindande läs mer i våra
Medlemsvillkor och regler

Kort om oss:

Barbara Lörincz är specialiserad på yinyoga med inriktning på bindväv och fascia. Hon är auktoriserad yogalärare hos Internationella Yoga Alliance med E-RYT 500. Hon har utöver sin Yinyoga utbildning en grundutbildning i klassisk yoga och meditation.

Ulrika Lembke är utbildad inom många olika yogaformer samt inom massagens värld. I hennes klasser får du alltid avnjuta någon form av ljud under passet. Antingen för att förstärka en position eller för att komma djupare i din avslappning.

My Yoga Room
Yoga på Limhamn AB org. 559174-4775
Linnégatan 26
216 14 Limhamn
Sverige