Lisa Hamre

Biografi: Kommer från Göteborg och bor nu på Limhamn med sin familj och två hundar Leo och Siri. Driver studion tillsammans med Daniel. Studion öppnade dörrarna augusti 2016 på Limhamn Malmö.

Yogabakgrund: Började undervisa yoga i Göteborg på studentgymmet Fysiken när jag var 20 år mest som en kul grej och extra jobb, men någonting höll mig kvar och yogan har idag växt från intresse till passion. Har arbetat heltid med yoga och träning sedan 2010. Idag tillhör jag Global Yogas utbildningsteam där jag utbildar nya yogalärare samt anatomi och assisteringsteknik. Vidareutbildar mig hos Yoga Medicine av Tiffany Cruikshank.

Undervisar i studion: Allt :-) Yoga Basic, Yoga Flow, Yin/Restorative, Yoga Gentle, SeniorYoga, GravidYoga och MammaYoga. Min specialitet är PT Yoga, där jag hjälper mina klienter med allt från rehabilitera skador, utveckla sin teknik och rörlighet.

Mina klasser är: Blandade med anatomi, lekfullhet och mindfullness. Kroppen är fantastisk och jag vill att du som kommer på mina klasser får alla verktyg för att kunna röra dig obegränsat.

Daniel Werthén

Biografi: Uppväxt på Limhamn och bor numera i Vellinge tillsammmans med fru, två barn samt hund. Jobbar som snickare i eget företag och driver nu även yogastudio.

Yogabakgrund: Jag började med yoga 2013 på grund av förslitningar i mina knän och kände genast stor skillnad. Sedan dess har jag yogat regelbundet och 2017 gick jag yogalärarutbildning hos Global Yoga med Lisa som lärare.

Undervisar i studion: Yoga Basic, Yoga Flow och Yoga för stela män.

Mina klasser är: Lekfulla, utmanande och kopplade till andetaget.

Cecilia Hedman

Biografi: Malmöit och lever med min sambo och våra två barn samt hunden Bosse. Arbetar även som Medicinsk Massageterapeut i eget företag.

Malmö har sin charm men jag packar gärna ofta med mig hela familjen till stugan utanför Torekov och tankar frisk luft och njuter av stillheten vid havet.

Yogabakgrund: Har praktiserat yoga i snart 15 år och testat en del olika stilar och former, världen runt. Min kropp har alltid behövt den stretchiga delen av yogan men jag är mycket fascinerad av andetagets grundande kraft och meditation.

Fann MediYogan 2009 och gick min första utbildning till lärare. MediYogan och dess terapeutiska övningar använder jag mig gärna av när jag arbetar som Massageterapeut.

Är även utbildad i barnyoga, gravidyoga och migränyoga.

Undervisar i studion: MediYoga och barnyoga

Mina klasser är: Lugna, inkännande och gärna med vacker musik och mantran.

Men tjuvlyssnar man utanför en barnyogaklass kan det vara tvärtom stundtals. Då är det mycket bus och skratt och jag tillsammans med barnen förvandlar salen till en magisk fantasivärld!

Evelina Wagner

Biografi: Uppvuxen i Ängelholm. Efter 6 år i Köpenhamn hittade jag & min man till Limhamn där vi bor med våra 2 barn. Jag jobbar till vardags på en cirkusskola i Köpenhamn där jag undervisar i akrobatik & i olika cirkusdiscipliner.

Yoga bakgrund:

Jag har tränat gymnastik i 28 år. När jag slutade hade jag svårt att hitta en träningsform som kunde ersätta mitt livslånga kärleksförhållande till gymnastiken. Jag provade yoga första gången när jag flyttade till Köpenhamn 2005 men fastnade på allvar när jag provade bikram yoga ett par år senare (även om jag mer eller mindre kröp ur studion de första gångerna :). Bikram & hotyoga har på senare år mestadels fått stå till sidan för vinyasa yoga. I yogan hittar jag tillbaka till mitt andetag, finner mitt lugn & en balans till livet i stort & smått.

Jag är Yoga Alliance certifierad inom vinyasayoga (200h) - gick min yogalärarutbildning för Lina Lindahl i Malmö 2018.

Undervisar i studion: Yoga Basic

Mina klasser är: Fysiskt utmanande flöden med asanas som hämtar kraft i andningen, med ett mentalt fokus & med en förhoppning att ge lugn till sinnet & en känsla av balans

Barbara Lörincz

Biografi:

Yogabakgrund: Har många års erfarenhet inom olika slags yogaformer.

Erhåller ett kvalificerat diplom med 500 timmars Yin Fascial Yoga Lärarutbildning med Beta Lisboa School och auktoriserad hos International Yoga Alliance med egen skola Yoga Yinasa School. I min träning ingår Myofasialrelease, Mindfulness, Fascial Yinyoga och dynamisk Yang Faisal Yoga. Är även svensk massageterapeut.

Undervisar i studion: Yin/Restorative

Mina klasser är: Varje klass är unik med utformningen av olika delar av Yinyoga, Flow, Terapeutisk Yinyoga, Yin/Yang yoga, Mindfulness och Myofasialrelease. Ambition är att vi ska uppnå den djupaste möjliga kontakten med vårt inre sanna jag.

Anja Eriksson

Biografi: Jag är dansk men har bott dels 9 år i Stockholm, dels snart 14 år i Bunkeflostrand och jag älskar att bo i Sverige. Min fina familj består av min man, våra två söner på 18 och 15 samt en hund. Jag jobbar även som Sales Manager för Moonchild yoga Wear.

Yogabakgrund: Drömde om att bli dansare, men blev stuntman i stället. Både handlar om att utmana både kropp och sinne till max. Nyfikenheten fick mig till att vilja söka nya utmaningar, samtidigt som min kropp behövde balans. Yogan fanns i mitt bakhuvud och i 2003 tog jag min första klass, men blev inte als fångad såsom jag hade förväntat. Testade lite då och då eftersom jag verkligen önskade att gilla yoga. I 2014 lyckades jag äntligen hitta rätt och yogan har varit en stor del av min vardag sedan dess. Det har blivet till flera utbildningar inom yogan både i Indien och i Sverige, jag har läst psykosyntes på HumaNova och är certificerat till Advanced meditation Teacher.

Undervisar i studion: Yin &Yang, YinYoga

Mina klasser är: Närvarande, Inkännande, Fysiska, Meditativa och Lugnande. Min högsta önskan är att lyckas skapa en stund i livet, som ger dig möjligheten till att andas, känna och bara vara

Ida Heaggblom

Biografi: Norrlänning som efter många år på resande fot landat i Malmö.

Yogabakgrund: Efter ett liv fullt av träning, friluftsliv och skidåkning hittade yoga till mig 2016 och har sedan dess varit en trogen följeslagare i mitt liv.

Undervisar i studion: Yoga Flow

Mina klasser är: Fysiska och lekfulla flöden som bjuder in dig till att utmana dig själv precis där du är!

My Yoga Room
Yoga på Limhamn AB org. 559174-4775
Linnégatan 26
216 14 Limhamn
Sverige