Somatic Free YogaFlow med Anja

Kursstart: tisdag 23 jan kl 17:30-18:30


Tips: prova på Somatic Free YogaFlow söndag 7 jan kl 9:30

prova på pris 100kr, glöm inte att boka din plats.


I denna kurs ökar vi upplevelsen på alla sätt vi kan. Strukturen hämtas från den traditionella YogaFlow även kallad Vinyasa, men syftet är att succesivt göra alla rörelser friare och mjukare så att flowet blir en helt personligt.

Varje klass blir fysisk utmanande men på samma gång mjukt och frigörande. Detta är inte "fri dans" utan vi följer alla samma flow av positioner, som sen repeteras om och om igen som så att kroppen närmast följer med av sig själv och vi "upplever" flowet istället för att "göra" det.

Kroppsspråk, hur vi andas och sättet vi rör oss på, har en direkt inverkan på hur vi mår mentalt, och denna kurs är ganska kraftfull om man har låsningar och späningar inomsig som man är fast i. Att kombinera Yoga med frigörande rörelser kan vara förlösande och rekommenderas varmt till alla som längtar efter att bli ett med- och komma närmare, sig själv. Lite mer om Somatic Embodyment:  Somatic Embodiment är en terapiform som hjälper många människor genom trauma och PTSD. Mjuka, naturliga fysiska rörelser "tinar upp" stress och starka upplevelser i kroppen och skapar en upplevelse av rymlighet och lugn i din kropp och ditt sinne. Somatic Embodiment kom till, efter forskning omkring hur vilda djur hanterar stress.Kursen har 5 tillfällen, tisdagar kl 17:30-18:30

Yogalärare: Anja Eriksson

Investering: 1150 kr


Studion hittar du i hjärtat av Limhamn, Malmö. För mer info kontakta: info@myyogaroom.se Anmälan är bindande läs mer i våra Medlemsvillkor och regler Missat pass kan tas igen på ordinarie schema. Självklart kan alla våra kurser betalas med friskvårdsbidraget.

My Yoga Room
Yoga på Limhamn AB org. 559174-4775
Linnégatan 26
216 14 Limhamn
Sverige