Renewal - YinYoga och healingkurs

med Hannah och Jennifer Borgström 

Kursstart lördag 27 jan kl 11-12:30
6 tillfällen


Den här kursen är för dig som vill starta det nya året med nya energier och släppa taget det som håller dig tillbaka. När vi släpper taget om spänningar och blockeringar kan du få möjlighet att expandera, både mentalt och fysiskt.

Kursen kommer att ge dig utrymme att komma tillbaka till din kropp, ditt space genom yin yoga, energi healing och somatiska rörelser. Vi kommer vid varje tillfälle att arbeta med ett chakra i taget, där vi kommer att anpassa olika yin positioner för att öppna upp, rena och balansera dess energicenter.

Vid varje tillfälle kommer vi också att öppna upp för healing energier och avsluta med en healingsession som ger möjlighet att fylla på med livsenergi. Vi kommer att använda oss av olika typer av energier för att skapa balans i själen.

Är du redo att släppa energier på djupet som håller dig tillbaka? Då har du hittat rätt.

Vi är två systrar som ägnar stor del av våra liv till att expandera och har på resan plockat upp olika färdigheter och erfarenheter som vi vill dela med oss av. Hannah är yogalärare, reiki healing utövare och har ett stort intresse för den mentala hälsan. Jennifer är reiki master och har på senare år öppnat upp för andra energier som gett verktyg till att aktivera livsenergin hos andra.

Vi vill med våra kunskaper skapa ett space för dig att växa och att hitta tillbaka till din livskraft. Vi hoppas vi ses, så vi kan dela denna upplevelse tillsammans.

Inga förkunskaper krävs och du är välkommen precis så som du är. 
Varmt välkommen.

Investering: 1111 kr


Studion hittar du i hjärtat av Limhamn, Malmö.

För mer info kontakta: info@myyogaroom.se
Anmälan är bindande läs mer i våra Medlemsvillkor och regler
Missat pass kan tas igen på ordinarie schema.
Självklart kan alla våra kurser betalas med friskvårdsbidraget.

My Yoga Room
Yoga på Limhamn AB org. 559174-4775
Linnégatan 26
216 14 Limhamn
Sverige