KAP med Jim & Jennie - extra lång session

Söndag 28 jan kl 15-17

KAP står för Kundalini Activation Process som är en direkt energiöverföring av kundalini ( livskraft ) och non-duality ( högre medvetande tillstånd, oneness )


KAP är en naturlig och trygg process, där man genom att släppa taget och låta energin få flöda fritt din den ska, skapar ett tryggare kundalini uppvak. Energin är väldigt intelligent och man får precis så mycke man är redo för. KAP skiljer sig från andra Kundalini praktiker där man med viljekraft genererar energin via rotchackrat. I en KAP klass går energin in genom kronchackrat, frigör blockeringar och stagnationer tills den slutligen når rotchackrat och kan flöda fritt däremellan. På så sätt chockas inte ditt system.

Under en klass ligger du på en yoga matta med slutna ögon. Hög musik spelas samtidigt som facilitatorn aktiverar energin genom att ta på olika chackra och meridian punkter på din kropp.
Spontana rörelser, känsloreleases  så som skrik skratt och gråt är vanligt. Andra sensationer är att man ser bilder, färger, får visioner, känner en värme eller kyla i kroppen. Man kan även bli tung , uppleva bliss , eller bara vila i ett tillstånd av non-duality.
Allt man behöver göra är att låta allt som vill komma upp få komma, surrender är ledordet i KAP!
Många upplever att det är en frigörande, renande och läkande process. Den stärker intuitionen, tar dig närmare ditt hjärta och din true essence. Djupare insikter och en rikare syn på livet är något många upplever om man går på KAP regelbundet.

Även om det som händer på mattan är väldigt härligt och frigörande, så är det vad som händer i livet utanför sessionerna som är det viktiga.

FÖRBEREDELSER INFÖR EN KLASS:

  • Ät lätt under dagen och senast 3 timmar innan en klass

  • Undvik kaffe och koffein

  • Undvik alkohol och droger

  • Bär bekväma mjuka kläder

  • Kom med ett öppet sinne 

  • Drick mycket vatten under dagen men även efter klassen, då energin är väldigt utrensande.


Investering: 700 kr Studion hittar du i hjärtat av Limhamn på Linnégatan 26.

Anmälan är bindande läs mer i våra Medlemsvillkor och regler

My Yoga Room
Yoga på Limhamn AB org. 559174-4775
Linnégatan 26
216 14 Limhamn
Sverige